Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Amedspor’un maçını ilk kez izleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, takıma 5 milyon destek verdi. 

4 66.JpegKadınlar Süper Liginde geçen hafta İstanbul’da rakibini 5-0 yenerek 3 puanı alan Amedspor takımına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanından 5 milyonluk yardım desteği geldi. 

Ölümden dönen Amedspor Başkanı, o anları anlattı Ölümden dönen Amedspor Başkanı, o anları anlattı

Amedspor kadın takımının geçtiğimiz haftalarda Fomgetspor ie maçını ilk kez izleyen ve çok heyecanlandığını söyleyen destek sözü veren büyükşehir Belediyesi eş başkanı Serra Bucak sözünü yerine getirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin amatör spor kulüplerine yaptığı destekler kapsamında Amedspor Kadın takımına 5 milyonluk destek verdiği öğrenildi. 

3 76.JpegFomget maçından sonra CEGA Medyaya konuşan Diyarbakır büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, İlk defa kadın takımının maçına geldiğini belirterek, “Çok heyecanlandım. Çok çekişmeli bir müsabakaydı özelikle ikinci yarısı. Çok keyif aldım, bence kadın futbolu çok daha izlenmeli” demişti.  

Kadın futbolunun izlenmesi içinde çağrıda bulunan Bucak, “Buradan Amedli’lere çağrı yapalım, Diyarbakırlı kadınlar sahip çıksınlar. Biz belediye olarak kadın takımına sahip çıkıyoruz. Daha fazla çıkmak lazımdır. Kadın takımına diğer takımlardan ve diğer dallardan daha fazla sahip çıkıyoruz. Elbette kadın futbolunun ve kadınların yapacağı diğer spor dallarının gelişmesi için büyükşehir belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Daha çok teşvik edeceğiz, maçları da izleyerek. Daha fazla desteğimizi sunacağız” diye konuşmuştu.

Editör: Ferit Aslan