''Şanlıurfa Müzik Şehri'' lansmanı öncesi memleketine gelen İbrahim Tatlıses, şehre övgüler yağdırdı. ''Müzik denince akla Şanlıurfa gelir!'' diyen İmparator, Başkan Gülpınar'ı mest etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i GAP Havalimanı'nda coşkuyla karşıladı. 23 Ekim'de gerçekleşecek 'Şanlıurfa Müzik Şehri' lansmanı için kente gelen Tatlıses, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı.

Başkan Gülpınar, ''Dünyanın parasını da harcasanız, İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa için yaptığı tanıtımı yapamazsınız" diyerek ünlü sanatçıya olan hayranlığını dile getirdi. 

Tatlıses ise uzun bir aradan sonra memleketine döndüğü için duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Başkanımızın davetinden dolayı çok gurur duydu, iftihar ettim. Müzik denince akla Şanlıurfa gelir!'' şeklinde konuştu.

Peki, Şanlıurfa'yı UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na taşıyacak olan bu özel lansmanda bizleri neler bekliyor? İmparator Tatlıses, memleketi için hangi sürprizleri hazırladı?  

Kaynak: DHA