Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi, ünlü oyuncu Sinem Kobal, uzun bir aradan sonra yeni bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kobal, son olarak 2016 yılında "Analar ve Anneler" adlı dizide rol almıştı. Aradan geçen 7 yılın ardından, sevilen oyuncu, büyük bir projeyle yeniden izleyici karşısına çıkacak.

YENİ PROJE DETAYLARI

Sinem Kobal'ın dönüş yaptığı proje, ünlü yapım şirketi Ay Yapım'ın yeni dizisi olacak. Sinem Kobal, 'Her Şeyin Başı Merkür' isimli filmde, savaş muhabirliği hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan eğlenceli bir genç kız olan 'Elif'i oynayacak.

Siyah kalp dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi ve oyuncu kadrosu belli oldu Siyah kalp dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi ve oyuncu kadrosu belli oldu

FANLARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ DÖNÜŞ

Sinem Kobal, 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine girmiş ve sonrasında ekranlara ara vermişti. Evliliği ve annelik sürecine odaklanan Kobal, şimdi ise oyunculuk kariyerine kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Bu haber, oyuncunun hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

EKRANLARA GÜÇLÜ BİR GERİ DÖNÜŞ

Sinem Kobal, oyunculuk kariyerine genç yaşta başlamış ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor olması, hem hayranlarını hem de televizyon dünyasını heyecanlandırıyor. Kobal'ın yeni dizisi, şimdiden büyük bir merak konusu olmuş durumda.

Editör: Ayşegül Yaşar