ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı soruları gündeme geliyor. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kim ve Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'den neden ayrıldı sorularına yanıt aranıyor. 

KİM MİLYONER OLMAK İSTER KENAN İMİRZALIOĞLU NEDEN YOK?

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yeni sezonda önemli bir değişiklikle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun programdan ayrılması üzerine, yeni sunucu arayışları başladı. Ünlü oyuncunun neden ayrıldığı merak edilirken, bu kararın arkasında dijital bir platformda yayınlanacak olan Ayrılık Da Sevdaya Dahil dizisiyle ilgili görüşmelerin olduğu iddia ediliyor. Ancak İmirzalıoğlu'nun projeden son anda çekilmesi üzerine, dizideki başrolü İbrahim Çelikkol devraldı. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise Emine Meyrem olacak.

Oktay

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İN YENİ SUNUCUSU KİM?

Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta var mı? Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta var mı?

Gazeteci Mehmet Üstündağ'ın köşe yazısında belirttiği üzere, Kenan İmirzalıoğlu, Türk halkının sevgisini kazanmış bir isim olarak Kim Milyoner Olmak İster programında büyük bir beğeni topladı. Ancak İmirzalıoğlu’nun yeniden dizi setlerine dönme arzusu, programda yeni bir sunucunun arayışına yol açtı. Oktay Kaynarca’nın da yeni sunucu adayları arasında adı geçiyor.

Editör: Ayşegül Yaşar