Kızıl Goncalar 21. bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen olaylar yaşanıyor. Beste’nin şaibeli ölümü ve Meryem’in bıçaklanması sonrası Alkanlı ailesi büyük bir sarsıntı geçiriyor. Detaylar haberimizde.

Kızıl Goncalar dizisi 21. bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde, Meryem'in bıçaklanmasının ardından yaşanan olaylar ve Alkanlı ailesinin büyük kaybı izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki, 21. bölümde başka neler yaşandı?

Kızıl Goncalar 21. bölümünde Meryem'in durumu kötüleşirken Alkanlı ailesi Beste'nin ölümüyle sarsılıyor.

KIZIL GONCALAR 21. BÖLÜM ÖZETİ

Bu bölümde, Meryem bıçaklanma sonrası bilincini yitirirken, Alkanlı ailesi Beste'nin şaibeli ölümüyle sarsılıyor. Vahid’e karşı sert bir tavır takınan Levent, Vahid’in kirli işlerine karşı açık bir savaş başlatıyor. Cüneyd ise kimliğini yitirmiş halde, kendisini Levent Alkanlı zannediyor.

Zeynep, Cüneyd’i bulmaya çalışırken, Vahid’in gizli planlarını fark eder. Mira ve Zeynep’in yolları kesişirken, Zeynep Cüneyd ile ilgili şok edici bir gerçekle karşı karşıya kalıyor.

Kızıl Goncalar dizisinin 21. bölümü, karakterlerin yaşadığı sarsıcı olaylar ve dramatik sahnelerle izleyiciyi derinden etkiledi. Bu bölümü NOW TV’de tek parça ve HD olarak izleyebilirsiniz.

Naz Elmas kimdir? Karadut dizisinin Nihan’ı kaç yaşında? Naz Elmas kimdir? Karadut dizisinin Nihan’ı kaç yaşında?

KIZIL GONCALAR 21. BÖLÜM İZLE!

Editör: Ayşegül Yaşar