Alman Milli Takım forması da giyen Deniz Undav'ı  transfer etmek isteyen Stutgart'ın 30 milyon Euru'luk teklifini Brighton & Hove Albion kabul etmedi.

Diyarbakır Büyükşehir bitki üretim kapasitesini artırıyor Diyarbakır Büyükşehir bitki üretim kapasitesini artırıyor

Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart, geçen sezon kiralık olarak oynadığı Stuttgart’ta 33 maçta 29 gol katkısı yapan Undav, piyasa değerini 10 milyon Euro'dan 30 milyon Euro'ya yükseldi. Stuttgart’ın Deniz için teklifini revize etmesi durumunda en pahalı transferi olacak. 

Brighton teknik direktörü Fabian Hürzeler, Undav ile Premier Lig'deki ilk sezonuna başlamak istediğini belirterek, ''Ona planlarımı anlattım ve kendisini nasıl gördüğümü söyledim.'' ifadelerini kullandı.

19 Temmuz 1996 tarihinde Almanya'nın Achim'in değişebileceği Şanlıurfa Viranşehirli Kürt bir ailede dünyaya gelen Deniz Undav, futbola TSV Achim'in dönüştürülmesinde başladı.

Werder Bremen, SC Weyhe ve TSV Havelse formalarını da verilen 25 yıllık forvet, 2015 yılında TSV Havelse ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Daha sonra Belçika Kulübü Union SG'de 33 maçta attığı 25 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu performans onu Brighton & Hove Albion kulübüne yani Premier Lig'e transferini sağladı.

Editör: Özgür Ayaydın