Ay Yapım’ın beklenen yeni dizisi “Leyla: Hayat...Aşk...Adalet...”, 11 Eylül Çarşamba akşamı seyirciyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin tanıtımları sosyal medyaya da konu olmuştu. Peki, Leyla: Hayat… Aşk… Adalet dizisinin kadrosunda kimler var?

LEYLA DİZİSİ KONUSU

Leyla: Hayat... Aşk... Adalet dizisi, küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatını konu alıyor. Babasının yeniden evlenmesiyle hayatı altüst olan Leyla, üvey annesi Nur tarafından terk edilir ve yıllar sonra ondan intikam almak için geri döner. Dizi, Leyla’nın zorlu mücadelesini ve bu süreçte aşkla sınanacağı duygusal yolculuğunu ekranlara taşıyor.

Teşkilat dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı: Ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin 5. sezon yayın tarihi açıklandı: Ne zaman başlayacak?

Leyla 2

OYUNCU KADROSU

  • Leyla (Cemre Baysel): Annesini küçük yaşta kaybeden, üvey annesi tarafından çöplüğe terk edilen ve babasını kaybetmesinin ardından intikam arayışına giren genç bir kadın.
  • Nur (Gonca Vuslateri): Leyla'nın üvey annesi. Zalim ve acımasız karakteriyle Leyla’nın babasını manipüle ederek, onu kaybına sebep olan kişidir.
  • Civan (Alperen Duymaz): Çöplükten zenginlerin dünyasına geçiş yapan, geçmişi ve yeni kimliği arasında sıkışmış bir genç adam.
  • Tufo (Halil İbrahim Ceyhan): Genç yaşta yeteneğiyle keşfedilen futbolcu, bir kaza sonucu vicdan azabıyla boğuşur.
  • Mali (Yiğit Kirazcı): Kolay yoldan para kazanmayı seven, üçkağıtçı bir adam. Nur’a olan saplantılı aşkıyla sürüklenir.

DİZİNİN YAYIN TARİHİ

Leyla dizisinin ilk bölümü 11 Eylül 2024'te yayınlandı. Ay Yapım imzalı bu dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla ekranlarda büyük ilgi göreceğe benziyor.

Editör: Ayşegül Yaşar