Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti: Ahmet Çakır kimdir?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacılar, sarımsak temalı yaratıcı yemekler hazırladı. Heyecan dolu geceye sarımsaktan yapılan tatlı damga vurdu.

HÜRİYE’NİN RİSKİ BAŞARI GETİRDİ

Yarışmacıların tek etaplık oyunda sarımsak kullanarak yaratıcı tabaklar hazırladığı geceye, Huriye’nin sarımsakla yaptığı tatlı damga vurdu. Yarışma sırasında Huriye, “Soğandan olursa sarımsaktan da olur.” diyerek riski göze aldı ve tatlısını yapmaya karar verdi. Tatlı fikri diğer yarışmacılar ve şefler arasında büyük şaşkınlık yaratırken, Huriye iddialı olduğunu ifade etti. Şefler bu riskli tercihi takdirle karşıladı. Tatlı ile geceyi 3. sırada tamamlayan Huriye, cesaretiyle dikkat çekti.
Sarımsaklı Tatlı

İŞTE SARIMSAKLI TATLI

Huriye, sarımsak kullanarak yaptığı tatlı ile geceyi 3. olarak tamamladı.

Bera

ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Sarımsak temalı yarışma sonunda şeflerin yaptığı tadımlar sonrası, gecenin kazananı Bera oldu ve MasterChef ana kadrosuna girmeye hak kazandı. Bera’nın yaptığı yaratıcı tabak şeflerden tam not aldı ve ana kadroya giren 6. yarışmacı olarak yerini aldı.

Editör: Ayşegül Yaşar