Diyarbakır'da yürekleri yakan Narin Güran cinayetinde, yapılan kapsamlı incelemelere rağmen faillere dair net bir bulguya ulaşılamadı. 

Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre, 8 yaşındaki küçük kızın cesedinden alınan 91 farklı numune üzerinde yapılan DNA analizleri, beklenen sonucu vermedi.

KİMLİK KARTI ŞORT CEBİNDEKİ KALEM PİL İNCELENDİ

Narin'in cesedinin bulunduğu çuval içinden dikkati çeken bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Çuvaldan Narin’in kimlik kartı da bulundu. Küçük Narin'in kimliğinin bile çuvala konulmasının cinayetin nasıl profesyonelce işlendiğini gözler önüne seriyor.

İsveç İstanbul Başkonsolosundan Diyarbakır Eş Başkanlarına ziyaret İsveç İstanbul Başkonsolosundan Diyarbakır Eş Başkanlarına ziyaret

Şortunun sol cebinden çıkan 1 adet kalem pil üzerinde de inceleme yapıldı. DNA bulgusu olabileceğine dair örnekler alındı, ancak bununla ilgili de bir tespit yapılamadığı belirlendi.

Narin’e ait atlet ve şort üzerinden alınan kıl örneğinin de belirgin kök ve kök kılıfı içermediğinden DNA analiz çalışmalarına alınmadığı kaydedildi. Şort üzerinde tespit edilen 1 lekenin de DNA analiz çalışmalarına uygun olmadığı için alınmadığı ifade edildi.

Editör: EYYUP KAÇAR