Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma geniş çaplı sürdürülürken, gözler anneye çevrildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan tam 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümündeki gizem, gün geçtikçe derinleşiyor. Olayla ilgili gözaltına alınan 24 kişinin sorgusu sürerken, en önemli şüpheler Narin’in yakın çevresi üzerinde yoğunlaşıyor. Soruşturmanın merkezinde ise annesi yer alıyor.

OTOPSİ RAPORUNDA ŞOK

Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonucunda, Narin’in bedeninde gözle görülür bir kesici alet veya ateşli silah yarası bulunamadı. Peki, minik kız nasıl öldü? Cevabı otopsi raporunun detaylarında mı saklı?

CİNAYET İ? İSTİSMAR MI? YOKSA BAŞKA BİR ŞEY Mİ?

Otopsi raporu, su altında kalmasına rağmen delillerin hâlâ korunmuş olabileceğini gösteriyor. Çocuğun kemiklerindeki kırıklar nasıl oluştu? Narin, öldürülmeden önce cinsel istismara uğramış olabilir mi? Otopsi sonucunda her türlü olasılık masaya yatırılacak.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN KRİTİK AÇIKLAMA; ''KARA KUTU ANNE''

Cinayet büroda uzun yıllar görev yapmış olan emekli Emniyet Müdürü Mesut Demirbilek’e göre, olayın en büyük anahtarı Narin’in annesi olabilir. 

Annenin çelişkili ifadeleri soruşturmanın seyrini değiştirebilir mi? Yoksa baba da olayın bir parçası mı? Tüm bu soruların yanıtı, otopsi raporuyla birlikte ortaya çıkacak.

TÜM GÖZLER İSTANBUL'DA

İstanbul’a gönderilen doku örnekleri üzerinde yapılan incelemeler, Narin’in ölüm nedenini netleştirecek mi? Olayın düğümü çözüldüğünde, küçük kızın trajik hikâyesi sonunda aydınlanacak mı?

Her geçen gün daha karmaşık bir hal alan bu gizemli ölüm vakasında, tüm Türkiye nefesini tutmuş bekliyor. 

Narin’in nasıl ve neden öldüğünü öğrenmek için son sözü adli tıp raporu söyleyecek...

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu'ndan 19 Eylül mesajı Diyarbakır Valisi Zorluoğlu'ndan 19 Eylül mesajı

KAYNAK: NTV

Editör: EYYUP KAÇAR