Diyarbakır'da, kaybolduktan 19 gün sonra cesedi çuval içerisinde derede suya gömülü vaziyette bulunan Narin Güran sorşturmasını başından beri takip eden ve bütün detaylara hakim olan Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ilk kez konuşacak. 

Afrika'dan gelerek Hevsel'i renklendirdiler Afrika'dan gelerek Hevsel'i renklendirdiler

Toplumda infial uyundıran ve hala tam olarak çözülemeyen Narin Güran soruuşturmasında gizliliğin ihlali ve yapılan ihmaller konusunda sürekli sosyal medyada paylaşımlar yapan Baro Başkanı Nahit Eren, bugün Diyarbakır Barosu Adli Yardım Binasında saat 13.00'de kameraların karşısına geçecek. 

Diyarbakir Barosu Baskani Nahit Eren Bizim Misyonumuz Dik Bir Durus Ortaya Koyabilmektir 62Fa6

BARO BAŞKANI TOPLANTIDA NELERİ KONUŞACAK? 

Baro Başkanı Eren'in toplantıda, Narin Güran olayında toplumun olay ile ilgili doğru bildiği yanlışları, soruşturmadaki ihmalleri, soruşturmanın gizliliğinin ihlali ve bu ihlalin sebep oldğu ve olacağı sonuçları konusunda kamuoyuna önemli bilgiler vermesi bekleniyor. 

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, soruşturmanın başından beri dahil olduğu Narin Güran olayında soruşturmanının gizliliği nedeniyle olay ile ilgili hiç konuşmazken, ilk kez yaşanan ihlal ve ihmaller konsunda ve olay ile ilgili doğru bilinen yanlışlar konusunda önemli açıklyamalar yapması bekleniyor. 

Editör: Ferit Aslan