TFF 1. Liginde mücadele eden Sakaryaspor, Amedspor ile yapacağı maç için saha arayışını sürdürüyor. Pendik, Kocaeli ve Bolu'dan umduğunu bulamayan Amedspor'un rakibi rotayı yeniden İstanbul'a çevirdi. 

Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı

Sahasının tadilata alınması nedeniyle ilk 4 haftada evindeki maçları başka yerde oynayacak olan Sakaryaspor ilk maçını İstanbul Pendik stadyumunda oynadı. Maçta Sakaryaspor taraftarları ile Pendik emniyeti arasında yayanan olaylardan sonra Pendik Emniyet müdürlüğünün Amedspor maçı için Pendik stadyumuna izin vermediği öğrenildi. 

A M E D S P O R5Pendik'ten olamsiz yanıt alan Sakaryaspor bu kez komşu ile olan Kocaeli'den stadyumunu istedi. Kocaeli'nin de, rakibin Amedspor olması nedeniyle olası olaylar ve sahanın yaprınmaması için Sakarya'nın talebine olumsuz yanıt verdi. 

Son olarak Bolu stadyumunda maçı oynamak isteyen Sakaryaspor'un buradanda istediği sonucu alamadığı için rotayı yeniden İstanbul'a çevirdiği öğrenildi. 

SAKARYA-AMEDSPOR MAÇI BEŞİKTAŞ STADYUMUNDA MI?

Pendik, Kocaeli ve Bolu'dan olumsuz yanıt alan Bakaryaspor'un 3. haftayı BAY geçiricek olan Beşiktaşın stadyumunda oynamak için başvuru yapacağı belirtiliyor. 

Editör: Ferit Aslan