6 Eylül Cuma hutbesi konusu ve içeriği 6 Eylül Cuma hutbesi konusu ve içeriği

Bir Fransız dizisinde canlandırdığı YPJ’li savaşçı karakter nedeniyle eleştirilen oyuncu Melisa Sözen, açıklama yaptı.

Sanatçı Melisa Sözen, sosyal medya hesabından, “En anlaşılır haliyle” başlığı ile kendisine yönelik eleştiri ve linç kampanyasına yanıt verdi. 

Sözen paylaşımında, söz konusu dizinin gizli saklı bir iş olmadığını, 2015 çıkışlı Fransa’nın en ünlü polisiye dizisi olduğunu belirtti.  

5 Lx5L Cover“DİZİDE, HER HANGİ BİR TERÖR ÖRGÜTÜ ÖVGÜSÜ YOK”

Dizide kendisinin oynadığı bölümlerin 2017 yılında yayınlandığını belirten Sözen, “Deaş’la (Işıd) savaşan çift taraflı bir ajanı canlandırdım. Dizide herhangi bir terör örgütünün övgüsü yok. Olsaydı, geçen 7 yıl içinde zaten çoktan duymuş olurdunuz” dedi. 

Sanatçı Melisa Sözen, 25 yıldır oyunculuk yaptığını, kötü niyetli eleştiri, haksızlığa uğramak, hakaret, yalan haberlerin kendisi için büyürken alışık olmak zorunda kaldığım şeyler olduğunu belirterek, paylaşımın devamında şöyle dedi:

82Fe43Bf 5X7Z019E9Bpdx0Md4Conur

"DOĞRU KAYNAKLARI KULLANMAYI ÖĞRENMEMİZ GEREK"

“Dolayısıyla bu internet zorbalığı ile derim kalınlaşmış bir dönemimde karşılaştım. Hakkımda atılan iftiraları elbette kabul etmiyorum. Ama yaşı küçük ve hayat tecrübesi az yahut duygusal olarak hassas bir dönemde olan insanların bu zorbalıkla baş etmesi neredeyse imkansız. Yukarıdaki üç madde çok yeterli olduğu halde bu satırları da zaten bununla başa çıkması güç insanlar için ekliyorum. Ne yazık ki bilginin doğruluğunu ve nereden geldiğini dahi düşünmeden, kontrol etmeden inanmak çağımızın kara deliklerinden biri. Linç kültürü de öyle.  Bunun bir parçası olmayın, kendinizin ve etrafınızdaki insanların internet zorbalığı ile duygusal şiddet yaşamasına izin vermeyin. Ben vermeyeceğim. Kendi aklımızı, kendi bilgilerimizi kullanmayı, araştırmayı, doğru kaynakları kullanmayı ve önce bir durup düşünerek hareket etmeyi öğrenmemiz gerek. Bu tuhaf olaydan hep birlikte çıkaracağımız ders varsa bu olsun.”

Editör: Ferit Aslan