Amedspor ziyaretinde taraftarlarına seslenen TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, “Türkiye’ye kardeşliği gösterilim” dedi. 

Diyarbakır’a dün gelen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, temaslarına bugün devam etti. Valilik, DTSO, Diyarbakırspor, Diyarbekirspor’u ziyaret eden Başkan Hacıosmanoğlu, son ziyaretine maçını izleyeceği Amedspor’a yaptı. 

Photo 2024 08 19 16 07 55 2Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve yöneticiler tarafından karşılanan TFF Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tadilatta olan tesislerde incelemelerde bulundu. 

“BAĞIRMA İŞLERİNİ BIRAKTIK, SESİMİZ BÖYLE”

Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, açıklama yaptığı sarada kameramanların, “Sesiniz gelmiyor, biraz yükseltirmişsiniz” uyarısına, “Bağırma işlerini bıraktığımız için sesimiz artık böyle” dedi. 

P H O T O 2024 08 19 16 07 55“BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Amedspor’un maçını izleme konusunda seçimden önce söz verdiği için geldiğini belirten TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, “Biz futbolun barış ve kardeşliğe hizmet etsin diye çalışıyoruz. Bu vatan bizim bu bayrak bizim. Biz de onu istiyoruz. Vatanıyla bayrağıyla sorunu olmayan nereye entegre olması gerekiyorsa biz onum için çalışırız. Futbolun elbetteki en büyük özelliği geniş kitlelere hitab ediyor. Barışı kardeşliği sağlamak için her alanda kullanılması gerekiyor. Bizim de ilkelerimiz o doğrultuda. 

“TÜRKİYE'YE KARDEŞLİĞİ GÖSTERELİM"

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, adil ve adaletli, herkese eşit mesafede ve tarafsız olacağını da ifade ederek,  "Söz verdiğimiz gibi Amedspor maçına geldik. Burada ben Amedspor taraftarlarına da seslenmek istiyorum. Buradan Türkiye’ye kardeşliğin nasıl olduğunu hep beraber akşamki maçta gösterelim" dedi.

Başkan Hacıosmanoğlu, "Bir sonraki adımımızda   kardeşlik iklimine katkı sağlayacak bir atmosfer yaratırsak, bu hem Diyarbakır, hem Amedspor, hem diğer illerimize, Türk futboluna örnek olur. Temennim o,  beklentim de o “dedi. 

Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili otopsi raporu tamamlandı Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili otopsi raporu tamamlandı

Amedspor'un bu ülkenin takımı olduğunu ve Diyarbakır’da mükemmel bir şehir olduğunu söyleyen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kentin yeni yerlişim yeri için, "Türkiye’de böyle bir şehir yoktur" dedi. 

Photo 2024 08 19 16 07 57 2

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ise, ziyaretten ötürü Federasyon Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Amedspor sadece bir futbol kulübü değil, bir çok branşta sporcu yetiştiren bir kulüptür” dedi. 

Başkan Elaldı, amaçlarının futbolu bölgeye hakim kılmak olduğunu da belirterek, “Maçlarımıza gelen taraftarların yüzde 50’sini kadın ve çocuklardan oluşuyor. Buda Amedspor’un spor ve futbola bakış açısını gösteriyor” dedi.

P H O T O 2024 08 19 16 07 57

“KARDEŞLİĞİ HERKESE ISPATLAYACAĞIZ”

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, birlikte ve beraber bu işi başarmak zorunda olduklarını ve başaracaklarını da ifade ederek, “kardeşliği ve birlikteliğe herkese ispatlayacağız ve ispatlamak istiyoruz” dedi.

Editör: Ferit Aslan