Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon uygulanan yeni formatla temsilcilerimiz Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe birbirleriyle karşılaşmayacak. Detaylar haberimizde.


UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon devreye giren yeni formatın ayrıntıları netleşti. Temsilcilerimiz Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de mücadele edeceği bu format, lig etabında önemli yenilikler sunuyor.

YENİ FORMATIN DETAYLARI


UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında, temsilcilerimiz kendi torbaları da dahil olmak üzere her torbadan iki takımla mücadele edecek. Bu format, aynı ülkenin takımlarının birbirleriyle eşleşmesini engelliyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe, lig etabında birbirlerine rakip olmayacak.

İÇ SAHA VE DEPLASMAN MAÇLARI


Her takım, lig etabında sekiz maç yapacak. Bu maçlardan dördü iç sahada, diğer dördü ise deplasmanda oynanacak. Her torbadan çekilen iki takımdan biriyle iç sahada, diğeriyle deplasmanda karşılaşılacak.

ÜLKELER ARASI EŞLEŞME KURALI


Yeni formata göre, bir takım, bir ülkeden en fazla iki takımla eşleşebilecek. Örneğin, Roma hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile eşleşirse, Fenerbahçe ile eşleşemeyecek.

Editör: Ayşegül Yaşar