Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu ilçesinde bulunan Beşyol Parkı’nda Kent Lokantası’nın açılışını gerçekleştirdi. 3 çeşit yemeğin 70 TL olduğu ve menünün günlük olarak değiştiği lokanta, her gün 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Açılışa, Van Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediye eşbaşkanlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Krize karşı daha çok proje

Açılışta konuşan Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, ekonomik kriz nedeniyle ihtiyaçlarını gideremeyen insanların rahatlaması için projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi. Şedal, “Sosyal hizmetlerimizi hangi esaslar üzerine kurduysak, buna göre de yol alacağız. Yerel idareciler çalışmalarımızı bir şekilde engelliyor. Ancak bu engellere karşı çalışmalarımıza devam edecek, halkımızın ihtiyaç ve sorunları ne olursa olsun, çözüm üreteceğiz. Bu çerçevede bugün halkımızla birlikte sosyal hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Belediye Eşbaşkanı Abdullah Zeydan da, şunları belirtti: "İmkanlarımız kısıtlı ama yapacak çok işimiz var. Önümüzdeki aylarda birçok faaliyet geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu kötü günleri hep birlikte atlatacağız. Öğrencilerimize yardımcı olacak, destekçileri olacağız.”

Otomobile silahlı saldırı: 1 ağır yaralı Otomobile silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

Editör: Nazmi Kahraman