Sevgili astroloji meraklıları, bugün Venüs İkizler burcuna geçiş yapıyor ve ilişkilerde entelektüel olmanın zamanı geldi. Venüs ile Plüton arasındaki olumlu açı, bilgi birikimlerinin paylaşılması, yaşam tecrübelerinin aktarımı ve ticaret, iletişim, medya, eğitim gibi konularda olumlu bir gökyüzü karşımızda. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık burçları için detaylı yorumları aşağıda bulabilirsiniz:

KOÇ BURCU (21 MART - 19 NİSAN)5f5f499c17aca90784d74d14

Bugün, iş hayatınızda odaklanacağınız konularda başarılı bir çalışma içine gireceksiniz. Pratik bir şekilde ele alacağınız işleri sonuçlandırabilirsiniz. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, kariyerinize verdiğiniz önem muhteşem. Bu dönemde, iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışacaksınız ve başarılarınızı paylaşacaksınız.

BOĞA BURCU (20 NİSAN - 20 MAYIS)boğa-1

Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak. Bu dönemde duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. İş yapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle bağlarınız güçlenebilir. Aynı zamanda, finansal konularda dikkatli olmalısınız ve harcamalarınızı dengelemelisiniz.

Cilde içten kolajen yükleyip tek gecede 10 yaş gençleştiriyor! Bu besin güneş lekelerini silgi gibi siliyor Cilde içten kolajen yükleyip tek gecede 10 yaş gençleştiriyor! Bu besin güneş lekelerini silgi gibi siliyor

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 20 HAZİRAN)ikizler-1

Güçlü ve kariyerli kişiler dikkatinizi çekecek. İçgüdülerinizin güçlü olması sizi tutkulu ve ödün vermeyen bir kişilik haline getirecek. Duygularınızı gizlemeye yöneleceksiniz. Bu dönemde, iş ilişkilerinizde net ve açık iletişim kurmalısınız.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)yengeç-1

Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Başlatacağınız seyahatler size önemli katkılar sağlayacak. Birçok gelişme, ilişkilerinizle birlikte gerçekleşecektir. Aynı zamanda, sağlığınıza dikkat etmeli ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ - 22 AĞUSTOS)aslan-1

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız, bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Güç mücadelelerinden uzak kalarak, bulunduğunuz ortamlara adapte olmalısınız. Aynı zamanda, aile içindeki ilişkilerinizi dengelemeye çalışmalısınız.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS - 22 EYLÜL)başak-1

Çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip enerjinizi asgariye indirmelisiniz. Ani ve atak davranışlar, size uymayan bir ilişkinin içine sürükleyebilir. Yüksek enerjinizin verdiği yanlışlıkları daha sonra düzeltemeyebilirsiniz. Bu dönemde, kendinizi ifade etmek için sabırlı olmalısınız.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 22 EKİM)terazi

İstekleriniz konusunda gerçekçi olmalısınız. Kişisel isteklerinizle ilgili konularda özveride bulunmanız gerekebilir. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. Aynı zamanda, aile içindeki ilişkilerde anlayışlı olmalısınız.

AKREP BURCU (23 EKİM - 21 KASIM)akrep-1

Bu dönemde iş ve kariyer alanında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fırsatlar ve projeler sizi bekliyor olabilir. İçsel gücünüzü kullanarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda, ilişkilerinizde derinleşmek için zaman ayırmalısınız. Sevdiklerinizle daha fazla iletişim kurmalı ve duygusal bağlarınızı güçlendirmelisiniz. Finansal konularda dikkatli olmalı ve harcamalarınızı dengelemelisiniz. Sağlığınıza özen göstermeli ve düzenli egzersiz yapmalısınız. Bu dönemde, içsel dengeyi korumak için meditasyon ve rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)yay-1

Çevrenizi testten geçirmeye devam ediyorsunuz. Bugün sistemli ve tutarlı duygulardan yanasınız. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin aklını zorluyor. İçsel dengeyi korumak için meditasyon ve rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)oğlak-1

İş ve kariyer alanında önemli adımlar atabilirsiniz. Yeni sorumluluklar ve görevler sizi bekliyor olabilir. İçsel dengeyi korumaya çalışmalısınız. Aynı zamanda, aile içindeki ilişkilerde anlayışlı olmalısınız ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmelisiniz.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)kova-1

Bu dönemde, arkadaşlarınızla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Grup etkinlikleri ve organizasyonlar size keyif verebilir. İçsel yaratıcılığınızı kullanarak yeni projelere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda, sağlığınıza dikkat etmeli ve düzenli egzersiz yapmalısınız.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)balık-1

İçsel sezgileriniz bu dönemde güçlü olacak. Rüyalarınıza dikkat edin, çünkü önemli mesajlar içerebilirler. İş hayatınızda yeni fırsatlar ve projeler sizi bekliyor olabilir. Aynı zamanda, aile içindeki ilişkilerde anlayışlı olmalısınız ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmelisiniz.

Editör: Ayşegül Yaşar