AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, Milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe ve AK Parti Çüngüş İlçe Başkanı Ahmet Akmeşe, Ramazan ayının manevi atmosferinde ilçede bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Esnaf ziyaretleri ve AK Parti Çüngüş İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısına katılan heyet, ardından Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe ve İlçe Başkanı Ahmet Akmeşe’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. Programa sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.
Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verilirken, dayanışmanın önemine dikkat çekildi. Bölgenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine yapılan fikir alışverişinde, Çüngüş’ün gelişimi için atılması gereken adımlar ele alındı.
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ömer İler, konuşmasında, “El ele, gönül gönüle vererek ve istişare kültürünü temel alarak, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şehrimizin aydınlık yarınları için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.