Ferit Aslan

Amedspor Kulübünü finansal anlamda rahatlatacak ve 2025 yılı sonu itibariyle 300 milyon ciro yapması hedeflenen büyük projeye bugün start verildi. 

Narin'in kaybolması ve ölü bulunması Avrupa basınında Narin'in kaybolması ve ölü bulunması Avrupa basınında

Amedspor Kulübü Futbol Takımı, Süper lige çıkmak için Ersun Yanal yönetiminde güçlü bir kadro ile sezona başlarken, yönetim kulübe kalıcı gelir kaynakları sağlamak için kolları sıvadı. Yönetim bu kapsamda şu anda kulübün kalıcı gelirini oluşturan Amed Store’yi büyütme kararı aldı. 

1-133Diyarbakır’da, biri AVM’de diğeri ise Sur’da bulunan ve kapasiteleri küçük olan Amed Store mağazalarını büyütmek için harekete geçen yönetim, Stadyum yolunda 550 metre karelik ana cadde üzerinde büyük bir mağaza açmak için bugün start verdi. 

P H O T O 2024 08 26 16 39 55Amedspor Başkan Yardımcısı Fadıl Uğurlu, Amed Store konseptini geliştirmek ve zenginleştirmek istediklerini belirterek, açacakları büyük mağazanın çok fonksiyonlu ve konsept bir mağaza olacağını söyledi. 

3-61Başkan Yardımcısı Oğurlu, kulübün finansal yapısını güçlendirmek, dışa bağlı finans kaynağını en aza indirmek ve kalıcı gelir oluşturmak için bugün çalışmasına başladıkları mağazada, 2025 yılı sonu itibariyle 300 milyon, 2026 yılı sonu itibariyle 500 milyon ciro hedeflendiğini söyledi. 

4-52Başkan Yardımcısı Oğurlu, stadyum yolunda 2 kattan oluşan 550 metre karelik Amed Store mağazasının bir katanın idari kısımlar olacağını ve Türkiye’nin her noktasına ve yurt dışına buradan Amedspor ürünlerinin tedarik edileceğini de söyledi. 

P H O T O 2024 08 26 16 38 11Türkiye’de ve dünyada marka değeri yüksek olan ve milyonlarca taraftarı olan Amedspor’un, kalıcı gelire kavuşması için açacakları mağazanın şu ana kadar en büyük yatırım olacağını da söyleyen Oğurlu, “Amacımız, takımımızın kendi ayakları üzerinde durması ve kendi finansmanını oluşturmasıdır” dedi.

Amedspor Başkan Yardımcısı Fadıl Oğurlu, Türkiye'nin en büyük 3 kulübünün en önemli gelir kaynaklarının kurdukları Store'lerden geldiğini de ifade ederek, "Amedspor'u hem Türkiye'nin hem bölgenin en önemli markası haline getirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan