Yanal, "Liverpool’da ne varsa bugün Amedspor’da da o var" Yanal, "Liverpool’da ne varsa bugün Amedspor’da da o var"

Camiasına Süper Lig sözü vererek sezona başlayan Amedspor'un şansızlık peşini bırakmıyor. Amedspor, 3. hafta oynayacağı Sakarya deplasmanına 3 kayıp ile gidiyor. 

2 YENİ TRANSFERİ SAKATLANDI

Amedspor'un yeni transferi Portekizli Bruna Laurenço, sezonun ilk maçından sakatlanarak oyundan çıkarıldı. Adalesinde yırtık tespit edilen Laurenço'nun 3 hafta takımdan ayrı kalacağı belirtildi. 

P H O T O 2024 08 21 10 13 25Amedspor'un yine büyük umutlarla transfer ettiği Ömer Bayram da, İstanbulspor maçının ter idmanında sakatlandı. Ön adelesinde yırtık tespit edilen Ömer Bayram, maçtan hemen önce kodradan çıkarıldı. 

A M E D S P O R13KAPTAN İLK KEZ SOL BEK OLNADI, KIRMIZI KART GÖRDÜ

Amedspor'un bu sezon kaptanı olan Uğur Adem Gezer ise, stoper olmasına rağmen İstanbulspor maçında ilk kez Ersun Yanal tarafından sol bek oynatıldı. Kaptan Uğur Adem Gezer maçta gördüğü iki sarı karttan sonra kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 

A M E D S P O R63. HAFTAYA 3 KAYIP İLE GİRİYOR

Amedspor böylelikle, yeni transferler Bruno Laurenço ve Ömer Bayram'ın sakatlıkları ve kaptan Uğur Adem Gezer'in kırmızı kart görmesi nedeniyle 3. haftaya 3 kayıp ile giriyor. Amedspor, Sakaryaspor ile İstanbul'da yapacağı maça bu 3 oyuncudan mahrum olarak çıkacak. 

Editör: Ferit Aslan