Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda Pazartesi günü oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarına devam eden Amedspor, 5 futbolcusunu kiralık verdi. 

Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak? Amedspor-Boluspor maçı nerede oynanacak?

Tarihinde ilk kez çıktığı TFF 1. Liginde 4. Hata maçına Diyarbakır Stadyumunun tadilata olması nedeniyle Şanlıurfa'da çıkacak olan Amedspor'da diğer yandan transfer çalışmaları da sürüyor. 

Amedspor yönetimi ve transfer komitesi, teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte biri sağ, biri sol ve biri de forvet olmak üzere 3-4 futbolcu arayışını sürdürüyor. Amedspor'un bu hata sonuna kadar açıklaması beklenen yeni transferleri ile takımı güçlendirmeyi hedefliyor. 

P H O T O 2024 06 29 22 25 52-1Amedspor bu arada alt yapıdan gelen ve profesyonel lisansları bulunan 5 futbolcusunu da, 3. Ligde oynayan Viranşehir Belediyespor'a verme kararı aldı.

Amedspor yönetimi aldığı karar ile, sol bek Arda Ertekin,  stoper Seyit Ahmet Altın, orta saha oyuncusu Yusuf Çetin, sağ bek Mustafa Miroğlu ve sol kanat oyuncusu Hasan Ylıdırım'ı pilot takımı olarak anlaştığı Viranşehir Belediyespor'a kiralık olarak verdi. 

Editör: Ferit Aslan