Ferit Aslan

Amedspor, yarın bir transfere daha imza attıracak Amedspor, yarın bir transfere daha imza attıracak

Amedspor’un mevcut başkanı ve kongrede başkan adaylığını açıklayan Aziz Elaldı’nın bugün adaylıktan çekilmesi ile ilgili tartışmalara Amedspor YİK son noktayı koydu. 

Amedspor’u şampiyon yapan yönetimin başkanı olan Aziz Elaldı, daha önce Amedspor Yüksek İstişare Kurulunun kendisini işaret etmesinden sonra yeniden kongre için adaylığını açıklamıştı. Ancak dün akşam saatlerinde Amedspor YİK üyesi Nedim Şimşek’in adaylığını açıklaması ile Elaldı bugün akşama doğru sürpriz bir şekilde adaylıktan çekildiğini açıkladı. 

68911641648614Aziz Elaldı, geri çekilme açıklamasında, “Yüksek İstişare Kurulunun yetkilendirmesi” ile Nedim Şimşek’in adaylığını YİK’e bağlarken, gözler Amedspor Yüksek İstişare Kuruluna çevrildi. 

CEGA Medya'ya konuşan Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, bugün sabah saatlerinde İzmir’de bulunan mevcut başkan Aziz Elaldı ile konuştuklarını ve kendisini haftaya salı günü yönetim listesi ile yapacakları işler için YİK ile görüşmeye beklediklerini söyledi. 

“BİZ ELALDI DIŞINDA KİMSE İLE GÖRÜŞMEDİK”

Elaldı’nın adaylıktan çekilmesine bir anlam veremediğini söyleyen Baysal, “Biz istişare kurulu olarak resmi anlamda Aziz Elaldı dışında kimse ile görüşmedik, başka biriyle görüşme olmadı. Kendisi ile görüşmüştük. Kulübe talipli olanlar varsa kapımızı kapatma gibi bir durumumuz yoktur. Amedspor kültürü ve değeri olan bir kulüptür” dedi. 

Raw Yikimi Yasadik Edirne Ile Ayni Kefeye Konulduk 663772905“YİK OLARAK MEVCUT YÖNETİMİN DEVAMINI İSTEDİK”

Amedspor YİK Başkanı Burç Baysal, YİK olarak mevcut yönetimin devam etmesini istediklerini ve bunu kamuoyu ile paylaştıklarını da hatırlatarak, “Sayı günü yönetim listesi ve çalışma ile ilgili Aziz Elaldı ile görüşecektik. Biz de YİK olarak yaşanan gelişmelere ve kongre sürecine yön verecektik” diye konuştu. 

Adaylığını açıklayan Nedim Şimşek’in, Amedspor camiasının içinde olan biri olduğunu ve Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğunu söyleyen Baysal, “Son dönemde mevcut yönetime büyük destekleri verdi onlarla iyi diyalogları vardır. Böyle talepler çıkabilir. Geçen dönemde 3-4 aday vardı, biz Amedspor’un menfaatleri konusunda destek verdik, bu süreç aynı şekilde gidecektir” dedi. 

“DENGELERİ KORUMAK İÇİN KENDİMİZİ SİPER ETMİŞ DURUMDAYIZ”

YİK Başkanı Burç Baysal, Amedspor değerleri ve kitlenin yarattığı dengeleri olduğunu da belirterek, “Bu dengeleri savunmak zorundayız. Bu halkın değerlerini koruma ile ilgili kendimizi siper etmiş durumdayız. Kimse ile adamcılık yapma durumumuz yok” dedi.

Amedspor Tartarlari“PAZARTESİ YİK TOPLANIYOR, ELALDI İLE GÖRÜŞECEĞİZ”

Baysal, son olarak Pazartesi günü Amedspor Yüksek İstişare Kurulu toplantıya çağıracaklarını ve Aziz Elaldı ile de görüşeceklerini sözlerine ekleyerek, “Temsil edilen takımın ismi ortada, buna göre yeri gelecek yerecekler yeri geldi övecekler. Bunun farkında olmak gerekir” dedi.

Editör: Ferit Aslan