Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları

Trendyol 1. Liginde oynadığı 4 maçtan 2 bareberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Amedspor'da, milli maç arası nedeniyle futbolculara verilen izin bitiyor. Cumartesi günü top başı yapacak olan Amedspor, kendi tesislerinde kampa girecek. 

Şanlırfa'da oynanan Kocaelispor maçından 3 gol ile alınan 3 puan sonrası teknik direktör Ersun Yanal, futbolculara milli maç arası nedeniyle 5 gün izin verdi. 

Whatsapp Image 2024 08 30 At 20.30.54Tesislerinin tadilatta olması nedeniyle sezon başından şimdiye kadar otelde konaklayan Amedspor, top başı yapacağı Cumartesi'den itibaren kendi tesislerinde konaklayacak. 

Amedspor Başkan Yardımcısı Ahmet Ülmez, tesislerdeki tadilat çalışmasının bittiğini ve Cumurtesi gününe kadar izin verilen futbolcular ile teknik heyetin artık modern bir hale getirilen tesislerde konaklayacağını söyledi. 

Ülmez, Amedspor'un milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek ve takıma yeni katılan 2 transferin takıma uyumu içinde bu aradaki kamp dönemini kendi tesislerinde geçireceklerini de söyledi. 

Editör: Ferit Aslan