Iğdırspor’u 1. Lige çıkaran ve daha sonra yollarını ayıran Amedspor eski teknik direktörü Serdar Bozkurt, ayrılık ile ilgili yorumlara sert tepki gösterdi. 

Sezon başında Amedspor’u çalıştıran, devre arasında Amedspor ile yolları ayrılan teknik direktör Serdar Bozkurt, ligin bitmesine 6 hafta kala Iğdırspor’un başına geçti. Iğdırspor’u şampiyon yaparak 1. Lige çıkaran Bozkurt, daha sonra yönetim ile anlaşarak yola devam kararı aldı. 

Amed Iğdir 8Amedspor eski hocası Serdar Bozkurt’un yeni sezonda Iğdırspor’un başında Amedspor’a rakip olması beklenirken, transfer çalışmaları sırasında Iğdırspor ile yollarını ayırması şok etkisi yarattı. 

Yolların ayrılması ile ilgili tartışmalar ve yorumlar yapılırken, Bozkurt, yapılan bir yoruma karşılık sosyal medya hesabından sert bir yanıt verdi. Bozkurt’un, yorum yapan kişiye, “Bu yazıyı sana kimin yazdırdığını iyi biliyorum” diye başladığı paylaşımında, sportif direktörün kendisinden yetkili olduğu yorumunu tiye alarak şöyle dedi:

Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları

Serdar3“BU ZATLAR BANA AKIL VERECEK DURUMDA DEĞİLLER”

“Benden daha yetkili sportif direktör. Ve henüz bir yıldır futbolun içinde bulunan CEO  transfer döneminde bana akıl verecek ve nasıl davranacağımı öğretecekler.  Türkiye’de görüşmedikleri oyuncu kalmayan bu zatlar bana akıl verecek durumda değiller bunu bil. Üç Üniversite bitirmiş ve bunlardan biri de spor yöneticiliği olan kişi olarak nerde nasıl davranacağımı çok iyi biliyorum. Ve bana bunu kimsenin öğretmesine gerek yok.”

“YÖNETİMİN YAPTIKLARINI İZLEYECEK ADAM DEĞİLİM BEN”

Amedspor eski hocası Bozkurt paylaşımının sonunda, “Ayrıca kenarda duracak, yönetimin yaptıklarını izleyecek teknik adam değilim ben. Sana bu yazıyı yazdıranlara , senin moderatörlüğünde canlı yayında her türlü tartışmaya açığım. Böyle bir durum için kamuoyunu meşgul ettiğim için herkesten özür diliyorum” dedi. 

Editör: Ferit Aslan