Sakaryaspor maçı için İstanbul'a giden ve Kocaelispor maçını da İstanbul'da oynayacağını düşünüp Diyrbakır'a dönüş bileti almayan Amedspor, maç Şanlıurfa'ya alınıp Diyarbakır'a bilet bulamayınca dün Elazığ'a indi. 

Photo 2024 08 30 12 34 27 2FEDERASYON'UN SÖZÜNE Mİ GÜVENDİLER?

Sakarsapor maçını İstanbul'da oynayan Amedspor, Diyarbakır Stadyumunun zeminindeki sorunlar nedeniyle Kocaelispor maçını da İstanbul'da oynamak istedi. Federasyon, Kocaeli maçı için onay verince Diyarbakır'dan İstarbul'a uçan Amedspor, dönüş bileti almadı. Federasyona güvenerek dönrüş bileti almayan Amedspor'a, İstanbul Spor İl Güvelik Kurulundan onay çıkmadı.

MAÇ ŞANLIURFA'YA ALINDI, TAKIM BİLET BULAMADI

İstanbul Spor İl Güvenlik Kurulunun Kocaelispor maçının İstanbul'da oynanmasına izin vermemesi üzerine Futbol Federasyonu, Amedspor-Kocaelispor maçının Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda Pazartesi oynanmasına karar verdi. İstanbul'dan Diyarbakır'a dönmek isteyen Amedspor kafilesi, Diyarbakır'a uçak bileti bulamayınca Elazığ'a inmek zorunda kaldı. 

Amedspor'da gözler Diyarbakır Valisine çevrildi Amedspor'da gözler Diyarbakır Valisine çevrildi

P H O T O 2024 08 30 12 34 27AMEDSPOR, BİR GÜNÜNÜ KAYBETTİ, İDMAN YAPAMADI

Dün İstanbul'dan gündüz saatlerinde Elazığ'a uçan Amedspor kafelesi 2 saatlik yolculuğun ardından Elazığ'a vardı. Elazığ'dan Diyarbakır'a karayolu ile gelen Amedspor, böylelikle 1 gününü kaybetti ve dün akşam yapması gereken ter idmanını gerçekleştiremedi. 

Editör: Ferit Aslan