Ferit Aslan

Süper Lig hedefiyle transfer çalışmaların sürdüren Amedspor, Galatasaray’ın da geçen yıl almak istediği Diyarbakırlı eski milli stoperi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı Özel konukları vardı, Amedspor galibiyeti koruyamadı

Kocaeli Kartepe’de, Ersun Yanal liderliğinde sezona hazırlanan Amedspor, diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig hedefiyle çıktığı yolda defansını iç transferlerle sağlamlaştıran Amedppor’da, bu alanda bir transfer hamlesi daha yapıldı. 

0X0 Mehmet Yesil Kimdir Nereli Ve Kac Yasinda Hangi Takimlarda Oynadi Mehmet Yesil Hangi Pozisyonda Oynuyor 1673944830442Amedspor, Diyarbakır’ın Ergani ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve Erganispor alt yapısında yetişen İstanbulspor futbolcusu Mehmet Yeşil ile transfer transfer görüşmesi imza aşamasına geldi. 

Eski milli futbolcu olan 26 yaşındaki Mehmet Yeşil, Erganispor alt yapısından sonra Trabzonspor’a transfer olmuş ve Türkiye’nin U-18 ve U-19 takımlarında forma giymişti. 

0X0 Mehmet Yesil Kimdir Nereli Ve Kac Yasinda Hangi Takimlarda Oynadi Mehmet Yesil Hangi Pozisyonda Oynuyor 1673944824824

Daha sonra İstanbulspor’a transfer olan ve iki ayağını da iyi kullanan stoper Mehmet Yeşil ile Amedspor’un her konuda anlaştığı sadece bazı pürüzlerin kaldığı öğrenildi. 

Galatasaray'ın da geçen sezon kadrosuna katmak istediği Mehmet Yeşil, Amedsspor’un, aidiyet duygusu ve karakterli futbolcu kriterine uyan bir futbolcu olarak biliniyor.  Mehmet Yeşil ile pürüzlerin giderilmesi durumunda sözleşme imzalaması bekleniyor.

MEHMET YEŞİL KİMDİR? 

İstanbulspor AS takımında Defans-Stoper mevkiinde forma giyen 25 yaşındaki Mehmet Yeşil, 31 Mayıs 1998 tarihinde Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dünyaya geldi. 188 santim boyunda olan Mehmet Yeşil, sağ-sol ayağını kullanıyor. 

Önce Erganispor ve ardından Trabzonspor akademilerinde yetişen Yeşil, 2016 yılında Trabzonspor'un A takımına terfi etti. Trabzonspor ile ilk profesyonel maçına 19 Mayıs 2016'da Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaştı. 2016 yazında TFF 1. Lig'de İstanbulspor'a transfer oldu. 

Editör: Ferit Aslan