Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, büyük bir taraftar gücüne sahip olduklarını belirterek, “Bundan sonra düm düz ezip ezip geçmemiz lazım” dedi. 

Amedspor’lu futbolcu, bacağına kimin dövmesini yaptırdı? Amedspor’lu futbolcu, bacağına kimin dövmesini yaptırdı?

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Amedspor’da, teknik direktörü Ersun Yanal, hem salon hem de sahadaki çalışma ile ilgili çekilen görüntüleri kendi sosyal medya hesabında paylaştı. Bugüne kadar idmanları izleyen basın mensuplarına konuşmayan tecrübeli teknik adam Yanal’ın, son bir haftadır sosyal medya paylaşımlarını artırması dikkat çekti. 

1-187“DÜMDÜZ EZİP EZİP GEÇMEMİZ LAZIM”

Salondaki çalışma sırasında Uğur Adem Gezer ile sohbet eden Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, “Acısız şampiyonluklar yaşanmaz. Saha Pendik maçından her halde çok iyi olacak. Baktım stada, bizim bütün dezavantajımız sahaydı onu da tamamlarsak burada ful taraftar var. Bu işi taraftar ile patlatmamız lazım. Yani büyük bir gücümüz olacak, bu gücü alırsak elimize bundan sonra düm düz ezip ezip geçmemiz lazım” dedi. 

2-114“ACILI BİR YOL, HER ŞEY MUTLU MUTLU GİTMİYOR”

Sahada idmanı bitiren futbolcuları ile sohbet eden Ersun Yanal, “Çocuklar biz çok geç toplanan bir takımız. Bazı parametreleri geliştirmemiz için simetrik antremanlara ihtiyacımız var. Çok daha henüz söylenecek sözlerin başındayız. Sonucu alacağız, acılı bir yol, her şey mutlu mutlu gitmiyor. Ne evlilikte ne hayatta o yüzden biz şampiyonluğu almak için her şeyimizle çalışacağımızı biliyorum” diye konuştu. 

Amedspor teknik patronu Ersun Yanal, futbolculara idman sonunda teşekkür ederek, “Sağ olun, hiç ara vermediniz, izin yapmadınız, erken geldiniz, fazladan çalıştınız ve bunun karşılığını alacağız” dedi. 

Editör: Ferit Aslan