Şampiyon olduktan sonra hemen Süper Ligi hedefleyen Amedspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Amedspor'da kamp ve transger çalışmaları devam ederken, yeni yönetimin sponsor arayışları ve gelen talepleri ğerlendirme süreci de devam ediyor. 

G S2L4 Y P Ww A A Uu F BTFF 2. Lig Kırmızı Gruta mücadale ederken Amedspor'un forma sponsoru olan Hacıbaba Patsenelerinin yeni sezonda sporsor olmaycağı belirtilmişti.

Süper Ligi hedeflediği için yeni bir ve iletişim stratejisi uygulayan Amedspor yönetimi, 1. Lig için gelen sponsorluk tekliflerini değerlendiriyor. Amedspor'un kamp yaptığı Kocaeli Karteepe'de transer edilen futbolcular için kurulan transfer mamasına Diyarbakırlı 3 marka sponsor oldu. 

“Rakip Amedspor olunca mağlubiyeti kabullenemiyorlar” “Rakip Amedspor olunca mağlubiyeti kabullenemiyorlar”

Turk-2Diyarbakır'ın ulusal markaları Jiber, Oto Seç ve Genesis Hastaneleri, Amedspor'a destek olmak için transger mamasına sponsor oldu. Reklam ve sporsorluk anlaşmalarından Amedspor markasına yakışacak düzeyde gelir elde etmeyi hedefleyen Amedspor'un yeni bir reklam ve iletişim organizyasyonu hazırlığında olduğu öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan