Ferit Aslan

Bu sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Amedspor’daŞ herkesin çok merak ettiği sorunun yanıtı yavaş yavaş netleşiyor. 

Taraftarlarının 11 yıllık şampiyonluk hasretini sona erdirip on binleri sokaklara döken Amedspor’da, gözler yeni sezon hazırlıklarına ve yapılacak olan kongreye çevrildi. 

Diyarbakırlı Zührenaz bilekleri büktü Diyarbakırlı Zührenaz bilekleri büktü

Sahaya İnen Taraftar 2TOP, AMEDSPOR YÜKSEK İSTİŞARE KURULUNDA

Amedspor’u birinci lige çıkaran başkan olan Aziz Elaldı’nın devam edip etmeyeceğine çevrilirken, hem bu konuda hem de kongre tarihi konusunda topun Amedspor Yüksek İstişare Kurulunda olduğu belirtildi. Amedspor’un 15-20 gün içinde kongreye gitmesi beklenirken, takımı birinci ligde yönetecek olan başkanın da büyük oranda belli olduğu öğrenildi. 

CEGA Medya’nın aldığı bilgilere göre, yorgunluk, kendisi ve kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle başkanlık görevini devam ettirmesi ailesi tarafından istenmeyen Aziz Elaldı’nın göreve devam edebileceği belirtiliyor. 

P H O T O 2024 03 01 18 12 33AMEDSPOR YİK VE STK’LAR OLUMLU BAKIYOR

Hem Amedspor Yüksek İstişare Kurulu hem de Amedspor’a 6 yıldır her zaman destek veren iş insanları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin Elaldı’nın istemesi durumunda başkanlık görevini sürdürmesine büyük oranda sıcak baktığı öğrenildi.

Yapılacak olan kongrede, hem ayrılmak isteyen bazı yönetim kurulunun değişeceği ve başkanın görevine devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. 

Editör: Ferit Aslan