Amedspor’da, 2 yıldır transferde ilk imzayı atan Butunan Tur, dün gece sezonun ilk maçında oynadığı futbol ile göz doldurdu. 

Amedspor, dün gece sezonun ilk maçında, Süper Ligden düşen ve kadrosunu büyük oranda koruyan Fatih Karagümrük’e koruk olurken karşılaşma golsüz berabere bitti. 

Mac SonuAmedspor’un bu sezon transfer ettiği 11 futbolcuyu ilk gerçek sınavda görmesi için önemli olan bir karşılaşmada, her iki takım vasatın üzerine çıkamadı. Teknik direktör Ersun Yanal maç sonunda yaptığı açıklamada, hazır olmadıklarını söyledi. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj

1-111Amedspor cephesinde, maçın başından beri sağdan bindirmeleri ve kestiği ortalar ile rakip kalede tehlike yaratan Batuhan Tur dikkat çekti. 

P H O T O 2024 05 08 18 22 03-1Amedspor’un, hem geçen sezon hemde bu sezon ilk imza attırdığı transfer olarak bilinen Tur, dün gece oynadığı futbol ve gösterdiği mücadele ile taktir topladı. 

66B8Ffb037446C2415401369Batuhan gibi Amedspor’da iki sezondur top koşturan ve dün maça kaptan olarak çıkan Uğur Adem Gezer’de oynadığı futbol ve kondisyonu ile sezona hazır olduğunu gösterdi. 

Editör: Ferit Aslan