İRFAN GÖZEN

İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla 1 maç ceza alan ve Sakaryaspor maçında oynayamayan Uğur Adem Gezer formasına kavuşuyor. 

Ligin 4.haftasında karşılaşacağı Kocaelispor karşılaşması için hazırlıklarını Diyarbakır’da sürdüren Amedspor’da bir yandan transfer çalışmaları sürerken diğer yandan da sakat ve cezalı futbolcuların takıma dönmesi bekleniyor. Ligin ikinci haftasında karşılaştığı İstanbulspor maçında kırmızı kart gören ve takımını Sakaryaspor maçında yalnız bırakan Uğur Adem Gezer’in cezası sona erdi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın şans vermesi halinde kaptan formasına tekrar kavuşacak. 

Whatsapp Image 2024 08 30 At 19.39.51

Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı

SAKATLAR İYLEŞİYOR

Ligin ilk haftası olan Karagümrük karşılaşmasında sakatlanan ve tedavisi devam eden Bruno Lourenço bireysel antrenör eşliğinde antrenmanlara başladı. Lourenço’nun milli maç arasından sonra oynanacak Bandırmaspor maçına kadar hazır olması bekleniyor. Sakatlığı bulunan bir diğer futbolcu Ömer Bayram’ında tedavisinin sürdüğü bireysel antrenmanlara başladığı ve Bandırmaspor maçına kadar hazır olacağı öğrenildi.

Editör: HABER MERKEZİ