Amedspor Yüksek İstişare Kurulu tarafnıdan yapılan yazılı açıklamada, Aziz Elaldı ile ikinci toplantı  henüz yapılmamışken bugün kamuoyuna YİK ile ilgisi olmayan bir içerik ve töhmet altında bırakıcı ifadelerle çekildiğini ilan ettiği belirtildi.

Bu kartı olmayan Amedspor’u izleyemeyecek Bu kartı olmayan Amedspor’u izleyemeyecek

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu (YİK) tarafından yapılan yazılı açıklamada,  20 Mayıs tarihinde  Yüksek İstişare Kurulu olarak içerisinde bulundukları Amedspor bileşenleri ‘nin ortaklaşarak almış olduğu kongre kararı kamuoyu ile paylaşıldığı belirtildi.

Whatsapp Image 2024 05 10 At 14.51.34 (1)"ÖNCELİĞİMİZ KENDİLERİNİN DEVAM ETMESİNDEN YANA"

Kulübün mevcut Yönetim Kurulu Başkan’ı Aziz Elaldı’yla ivedilikle görüşme alındığı belirtilen açıklamada, "Önceliğimizin kendilerinin devam etmesi olduğu, kulüp bileşenlerimizin üzerinde ortaklaştığı, kulübümüzün geldiği merhaledeki handikapları ve çözüm önerileri hususunda kendi görüşlerimiz aktarılmış, kendilerinin bu konulardaki fikirleri ve planlamalarıyla ilgili de 28.05.2024 tarihinde ikinci bir toplantının yapılması kararlaştırılmıştır" denildi.

"AMEDSPOR, ORTAKLAŞMA VE ORTAK AKLI HAKİM KILMA ANLAYIŞIDIR"

Amedspor'un, bir ortaklaşma ve  ortak aklı hakim kılma anlayışı olduğu, her dönem meşakkatli ve özveri isteyen bu göreve en zor zamanlarımızda bile birden çok arkadaşlarının talipli olduğu belirtilen açıklamada, "Nitekim geçen sezonda da Aziz Elaldı  dışında talipli olan diğer dört arkadaşımızla da ortak akıl ve istişare kültürü işletilerek görüşülmüş başkanlık görevini Aziz beyin yapmasında ortaklaşılmıştır" denildi. 

Stadyuma İnen Taraftar"ÖNCELİK, AZİZ ELALDI'YA VERİLMİŞTİR"

Amedspor YİK açıklamasında, bu sezon için kamuoyunun beklentisi ve teamüller gereği önceliğin  Aziz Elaldı'ya verildiğin de ifade edilerek, "Kendileriyle yukarda andığımız planlama ve diğer hususlarla ilgili süreç işletilmiştir. Diğer talipli aday arkadaşlara Aziz bey ile yürüttüğümüz görüşmeler olumsuz sonuçlanması halinde kendileriyle görüşüle bileceği tarafımızca aktarılmıştır. Aziz beyle kendilerinin talepleri doğrultusunda tarihi netleştirilen  ikinci toplantı  henüz yapılmamışken bugün kamuoyuna bizimle ilgisi olmayan bir içerik ve töhmet altında bırakıcı ifadelerle çekildiğini ilan etmiştir"denildi. 

"KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN"

Açıklamada, halkın gözbebeği, umut ışığı, yılların emeğinin ürünü olan kulübün, tüm duyarlılıkları doğrultusunda, geleceğine en doğru şekilde yön vermenin tarihi sorumlulukları olduğu belirtelerek, " Amedsporumuzun layık olduğu en ideal yönetim, yol ve yöntemlerle yoluna devam edeceğine dair kimsenin kuşkusu ve kaygısı olmasın" denildi. 

Amedspor Yüksek İstişare Kurulu

Editör: Ferit Aslan