Amedspor'un, sezonun ilk deplasman galibiyetini aldığı Bandırmaspor maçında, 3 gün önce Bandırmaspor'dan transfer edilen Doğan Can Davas, eski kaptanının ikinci sarı kart görmesini sağlayarak oyundan attırdı. 

Amedspor, bugün Tüksüt Bandırmaspor karşısında maçın 2. Dakikasında Adama Traore'nin attığı tek gol ile 3 puanı alıp puan sıralamasında üst sıralara çıkarken, maç Doğan Can Davas için ayrı bir önem taşıyordu. 

Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi

Photo 2024 09 14 21 50 45 2Amedspor'a 3 gün önce Bandırmaspor'dan transfer edilen Galatasaray'ın eski 10 numarası Doğan Can Davas, ilk maçında eski takımına karşı mücadele etti. 

Bandırmaspor'da iken Davas'ın kaptanlığını yapan Atınç Nukan, maçın 25. Dakikasında Britt Assambalonga'yı düşürünce ilk sarı kartı gördü. Maçın 72. Dakikasında Doğan Can Davas, Murat Uçar'ın yerine oyuna girdi. 

P H O T O 2024 09 14 21 50 45Karşılaşmanın 83. Dakikasında, bir pozisyonda ara pas ile gole gitmek isteyen Doğan Can Davas, eski kaptanı Atınç tarafından yere düşürülünce hakem teredütsüz ikinci sarı kartı gösterererek, Atınç'ı kırmızı kart ile oyundan attı. 

Amedspor forması ile ilk maçını eski takımına karşı oynayan Doğan Can Davas, eski kaptanını oyundan attırarak eski takımını 10 kişi bırakmış oldu. 

Editör: Ferit Aslan