Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala Amedspor, Italya Seri A takımından oynayan bir futbolcu ile anlaşmanın eşiğine geldiği belirtildi. 

P H O T O 2024 09 12 21 46 30CEGA Medya’nın bugün duyurduğu Doğancan Davas transferi ile transferi kapatmaya hazırlanan ve son yabancı kontenjanını devre arasında kullanmak isteyen Amedspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Amedspor sevdası, Türkiye'nin en yüksek zirvesine ulaştı Amedspor sevdası, Türkiye'nin en yüksek zirvesine ulaştı

Golcü transferi için en son iki futbolcu ile görüşen Amedspor’un İtalya Seri A takımlarından Udinese’de forma giyen İsaac Ajayi Success ile görüştüğü ve anlaşmayı yakın olduğu belirtildi. Türkiye Süper liginden bazı takımlarında istediği futbolcunun Amedspor’a gelmeyi ikna olduğu ancak kesin kararın önümüzdeki bir kaç saat içinde verileceği belirtildi.

P H O T O 2024 09 12 22 00 17Son 3 sezonda Udinese’de forma giyen Nijeryalı 28 yaşında ve 1.86 boyunda olan Isaac Ajayi daha önce Watford, Malaga ve Granada formalarını da giymişti. Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Amedspor’un bu sezonluk yabancı kontenjan hakkı da dolmuş olacak.

Editör: Ferit Aslan