Amedspor’un, Bandırmaspor’dan transfer ettiği eski Galatasaraylı Doğan Can Davas’ın bacağına kimin resmini dövme yaptırdığı merak konusu oldu. İşte yanıtı.

2-113Yeşil sahalarda ter döken yıldızların dövme merakları her geçen gün artıyor. TFF 1. Ligde mücadele eden Amedspor’da da bir çok futbolcu, vücutlarının bir çok yerine dövme yaptırırken, Amedspor’un transfer döneminin sonlarında transfer ettiği Doğan Can Davas’ın, bacağına yaptırdığı dövme dikkat çekti.

4-84Futbolcular genellikle hayatlarındaki en önemli anları, inanışlarını, kazandıkları kupaları, eşlerini, çocuklarını ve birçok farklı detayı dövme yaptırırken, Amedspor’lu Doğan Can’ın, babası Erkan Davas’ın fotoğrafını bacağına dövme yaptırdığı görüldü. 

5-61

Amedspor'un pilot takımı 3. Tura yükseldi Amedspor'un pilot takımı 3. Tura yükseldi

Galatasaray alt yapısından yetişen ve Galatasaray, Giresunspor, Bandırmaspor ve şimdi de Amedspor’da 10 numara mevkiinde oynayan Doğan Can Davas’ın aynı zamanda iyi bir ressam oldu da ortaya çıktı. Boş vakitlerinde resim yapan Davas’ın, bacağına resmini dövme yaptırdığı babası Erkan Davas, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Uzunköprüspor Kulüp Başkanlığı yapıyor.

Editör: Ferit Aslan