Ferit Aslan

Diyarbakır-Mardin sınırında çıkan ve 15 kişinin ölümü ile sonuçlanan yangında, geçmişte Amedspor’da oynayan 2 futbolcunun da yakınlarını kaybettiği ortaya çıktı. 

P H O T O 2024 06 24 17 07 24Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçe sınırlarında çıkan ve 5 köyü etkisi altına alarak 15 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan yangında, Amedspor camiasının yakından tanıdığı Mehmet Sıddık-Muhlis İstemi kardeşlerinde yakınlarını kaybettiği ortaya çıktı. 

Amedspor’un flaş transferini hocası anlattı Amedspor’un flaş transferini hocası anlattı

Amedspor’da geçmişte yıllarca oynayan ve Amedspor taraftarlarının çok sevdiği Mehmet Sıddık-Muhlis İstemi kardeşlerin yangının başladığı Çınar ilçesine bağlı Köksalan köyünde yakınlarını yangında kaybettiği öğrenildi. 

P H O T O 2024 06 24 17 07 34Şu anda Akçaabat Sebatspor’da oynayan Mehmet Sıddık İstemi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır ve Mardin’de yaşanan yangında Köksalan (Tobini ) köyünde hayatını kaybeden iki akrabam başta olmak üzere ; bütün vefat edenlere Allahtan rahmet , geride kalanlara sabır ve güç diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi. 

Editör: Ferit Aslan