Amedspor hocası Yanal çok iddialı konuştu Amedspor hocası Yanal çok iddialı konuştu

Amedspor ile bugün karşılaşacak Gençlerbirliği takamı, maça saatler kala taşınmazlar ve taşıtlarına konulan haciz şokunu atlattı. 

TFF 1. Liginde mücadele eden ve bugün Amedspor karşısına çıkacak olan Türkiye’nin köklü kulüplerinden biri olan Gençlerbirliği Amedspor maçına saatler kala yaşadığı haciz şokunu anlaşma yoluyla atlattı. 

403286

Gençlerbirliği Kulübünden yapılan açıklamada, önceki yönetim kurulu tarafından 2023 yılı içerisinde borç adı altında alınan paralar sebebiyle kulübümüz hakkında başlatılan haciz işlemlerinin tarafların mutabakatı ile sonlandırıldığı belirtildi. 

Amedspor maçına saatler kala kaldırılan haciz işlemi ile ilgili açıklamada, “Kulübe ait banka hesapları, taşınmazlar ve taşıtlar üzerine konan haciz kayıtları bugün itibarıyla kaldırılmıştır. Kulübümüzü özlenen seviyeye getirmek için özveri ile çalışmaya devam edeceğimizi, karşımıza çıkarılan zorluklara rağmen asla mücadeleden ödün vermeden her bir sorunu çözerek hedeflerimize ilerleyeceğimizin bilinmesini isteriz” denildi.

Editör: Ferit Aslan