TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un 3 Nisan Çarşamba günü  karşılaşacağı Fethiyespor, son maçında deplasmanda Derince Belediyespor'a 4-1 mağlup oldu.

Maçın ilk yarısında kaleci Enes'in hatalı 3 gol yemesi üzerine Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 46. dakikada Enes'in yerine Anıl'ı aldı. Bu nedenle Amedspor maçında Enes mi Anıl mı ilk 11'de yer alacağı netleşmedi.

Teknik direktörü Selahaddin Dinçel konuyla ilgili açıklamasında hangi mevkide olursa olsun iyi performans göstermeyen oyuncuyu sahadan alındığını işaret ederek, ''Hamleyi gerektiren bir durum olmuş ki kaleci değişikliği yapılmış. Yediğimiz gollerde biraz basit gollerdi hiç bizim kalecimizden beklemediğimiz bir performanstı o da kendisini daha iyi hazırlayacaktır. Bizim inandığımız güvendiğimiz bir oyuncuydu ama istediğimiz performansı o maçta göstermedi.'' ifadelerini kullandı.

Diyarbakır Belediyesi'nin ''çöpçü kadınları'' Diyarbakır Belediyesi'nin ''çöpçü kadınları''

1 OYUNCU KART CEZALI

Dinçel, 4. sarı kartını gören Ramazan'ın Amedspor maçında forma giyemeyeceğini, Derincespor maçında dizinde problem bulunan Ali'nin ise durumunun belli olmadığını kaydetti.

Editör: Özgür Ayaydın