Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2024-2025 güz dönemi kayıt yenileme tarihleri belli oldu. AÖF öğrencileri, kayıt yenileme işlemlerini nasıl yapacaklarını ve kayıt ücretlerinin ne kadar olduğunu merak ediyor.

Milli Eğitim Bakanı: Müfredatımızı yüzde 35 oranında sadeleştirdik Milli Eğitim Bakanı: Müfredatımızı yüzde 35 oranında sadeleştirdik

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2024-2025 öğretim yılı güz dönemi AÖF kayıt yenileme işlemleri, 7 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 18 Ekim 2024 tarihinde sona erecek. Kayıt yenileme işlemleri, ders seçimi (ekle-sil) ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesiyle tamamlanacak. Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yenileyemeyecek.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri, e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile aosogrenci.anadolu.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Öğrenciler, ders ekle/sil işlemiyle birlikte ödeme bilgilerini alabilecekler. Bir yarıyılda en fazla 10 ders ve 45 AKTS kredi seçilebilecek. Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenciler kendi derslerini seçecekler.

AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır?

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR?

2024-2025 öğretim yılı AÖF kayıt yenileme ücreti, seçilen derslere göre belirlenecek. Kayıt yenileme bedeli ödeme bilgileri, ders seçimi tamamlandıktan sonra oluşacaktır. Öğrenciler ödeme işlemlerini bankalar üzerinden gerçekleştirebilecekler.

AÖF kayıt yenileme ekranı için tıklayınız.

Editör: Ayşegül Yaşar