Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, yeni sezona yeni oyuncu kadrosuyla damga vuracak. Henüz netleşmeyen yayın tarihi öncesi, diziye katılan yeni isimler izleyiciler arasında heyecan yarattı.

BAHAR DİZİSİNİN YENİ OYUNCULARI

Show TV’de yayınlanan ve MF Yapım imzası taşıyan Bahar dizisinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt, senaryosunu ise Ayça Üzüm üstleniyor. Dizinin yeni sezonu için heyecanla beklenirken, kadroya katılan yeni oyuncular dikkat çekiyor.

76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: İşte kazananlar! 76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: İşte kazananlar!

Dizide Süreyya’nın sağ kolu olarak tanıtılan Ergün karakteri, Eylem olarak değiştirildi ve bu role Elçin Afacan hayat verecek. Eylem karakteri, sadece Süreyya’nın sağ kolu değil, aynı zamanda hastanenin muhbiri olarak da önemli bir rol oynayacak.

Ayrıca, Evren’in yetiştirme yurdunda birlikte büyüdüğü en yakın arkadaşı Yusuf’un oğlu Cem karakterini, Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Doğan Can Sarıkaya canlandıracak.

DİZİYE YENİ KATILAN İSİMLER

Dizide Devrim Kabacaoğlu’nun canlandırdığı Uğur’un babası Habip karakterini ise usta oyuncu Nizam Namidar üstlenecek. Bu yeni isimler, dizinin hikayesini daha da zenginleştirecek.

Editör: Ayşegül Yaşar