AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından Batman İl Başkanlığı görevine Hüseyin Şansi atandı. Açıklamada, "Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sayın Abdullah Akif Gür'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

HÜSEYİN ŞANSİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, Batman İl Başkanlığı görevine Hüseyin Şansi'yi atadı. 1978 Batman doğumlu olan Hüseyin Şansi, ilk, orta ve lise eğitimini Batman'da tamamlamıştır. Lisans eğitimini biyolog olarak tamamlayan Şansi, aynı zamanda Adalet ve Çalışma Ekonomisi alanlarında da lisans eğitimine sahiptir. Evli ve 5 çocuk babası olan Hüseyin Şansi, orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Elektronik İlan Doğrulama Sistemi, 1 Ocak 2025’te uygulanacak Elektronik İlan Doğrulama Sistemi, 1 Ocak 2025’te uygulanacak

Hüseyin Şansi, uzun yıllar Batman Sosyal Güvenlik Kurumunda İl Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Batman’daki görevleri sayesinde şehrin demografik ve sosyo-kültürel yapısını yakından tanımış, ilçelerle güçlü bağlar kurmuştur. Aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da etkin bir rol oynamaktadır.

Şansi, öğrencilik yıllarından itibaren manevi değerlere dayalı teşkilatlanmalarda aktif olarak yer almıştır. Milli Gençlik Vakfı'nda başlayan bu faaliyetlerini, İlim Yayma Cemiyeti ve Kızılay gibi sivil toplum kuruluşlarındaki gönüllü çalışmalarıyla sürdürmektedir.

Editör: Ayşegül Yaşar