Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Diyarbakır ve Mardin'de meydana gelen yangınlarda yaşamlarını yitiren vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bir dönem Mardin Valiliği görevinde de bulunmuş Vali Demirtaş, resmi X hesabından, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde dün akşam meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileğinde bulundu.
 
Vali Demirtaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

4 bin 303 hakim ve savcının yeri değiştirildi 4 bin 303 hakim ve savcının yeri değiştirildi

"Mardin Mazıdağı ve Diyarbakır Çınar'da meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangınla mücadele eden tüm kamu kurum ve kuruluşları ile gönüllü vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Rabbim her türlü afet ve felaketten milletimizi korusun."


-OLAY

 Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin Köksalan mahallesi ve Yazçiçeği köyü ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi Yücebağ ve Yetkinler köyünde dün akşam meydana gelen yangın sebebi ile 11 kişi hayatını kaybetti. Yangında 78 kişi yaralanırken, yaralılardan 4'ü  Diyarbakır’da, Şanlıurfa’da ise 1 hasta entübe olarak tedavi görüyor.
 

Editör: Meral Özdemir