Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Amedspor'un bu sezon Diyarbakır Stadyumunda zemin nedeniyle yaşadığı sıkıntıları anlatırken, önmüzdeki sezon için müjde verdi. 

Diyarbakır’da yedikleri yemekten zehirlendiler Diyarbakır’da yedikleri yemekten zehirlendiler

2-104Diyarbakır'da, basın mensupları ile bir araya gelen Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, gazetecilerin bir çok konu ile ilgili sorularını yanıtladı. Diyarbakır Valisi Zorluoğlu, Amedspor'un be sezon Diyarbakır Stadyumunun zemini ile ilgili yaşadığı sorunları anlatırken, "Geçen sezon sonunda yeni olan Diyarbakır Stadyumunun zemini yenilenmiş ancak ilk maçta görüldüki hava şartlarının da etkisiyle yeni çimler kalktı ve Amedspor evinde oynaması gereken maçları daşırıda oynamak zorunda kaldı" dedi.

Vali Zorluoğlu, bunun üzerine Bakanlığı arayıp uzman ekipler istediklerini ve stadyumdaki zeminin yeniden tadilata alındığını belirterek, "Bu hata milli maç nedeniyle verilen aradan sonra Amedspor, 27 Ekim'deki maçını artık Diyarbakır Stadyumunda rahat bir şekilde düzgün bir zeminde oynayacaktır" dedi. 

Amed Iğdir6Diyarbakır Valisi Zorluoğlu, konuşmasının sonunda ise, önmüzdeki sezon için Diyarbakır Stadyumuna hibrit çim ekimi konusunda müjdeyi vererek, bunun için çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi. 

Editör: Ferit Aslan