Diyarbakır Mobilyacılar Çarşısı'nın lansmanı törenle yapıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Mobilyacılar İş İnsanları Derneği tarafından kurulacak Mobilyacılar Çarşısı'nın lansmanına katıldı.

Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Mobilyacılar Çarşısı'nın lansmanında konuşan Eş Başkan Bucak, Mobilyacılar Çarşısı gibi önemli bir projenin lansman töreninde bulunmaktan onur duyduğunu söyledi.

Diyarbakır'ın demokrasi, sanayi, ticaret kültürü ve aynı zamanda kültür sanat alanındaki deneyimleriyle bölgenin en önemli kentlerinden biri olduğunu belirten Eş Başkan Bucak, şunları dile getirdi:

''Bugün burada bulunan siz kıymetli yatırımcılar, iş insanları, odalarımızın ve derneklerimizin temsilcileri bu sorumlulukla bu kente uzun yıllardır hizmet etmekte yatırım yapmakta. Bu kentin en zorlu dönemlerinden tutalım 'normal dönemlerine' kadar hiçbir zaman bu kentin yatırımına gelişimine, ticaretine, demokratik kültürüne ve toplumsal yaşamına bir zarar gelmeyecek bir şekilde koruyan kollayan büyüten kişilerdir. Bu birlikteliğin beraberliğin devam etmesini diliyoruz.''

Eş Başkan Bucak,  Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyeleriyle kentin ekonomik ortamı için geliştirici tüm çalışmaların yanında olacaklarını söyledi.

Daha önce kentin yatırımcılarına, iş insanlarına destek olma sözünü bugün de yinelemek istediklerini ifade eden Bucak, 
Mobilyacılar Çarşısı'nın aynı zamanda bu kentte önemli bir ticaret merkezi olacağını belirtti.

Amedspor taraftarı, FB-GS maçını tercih etti Amedspor taraftarı, FB-GS maçını tercih etti

Bucak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Şimdiden yolu açık olsun, bu yatırımı üstlenen bu yatırımının sorumluluğunu alan ve bu girişimi kıymetli aşamaya getirenlere çok teşekkür ediyoruz. Dileriz ki bu kente başka girişimlerin başka birlikteliklerin de devamını getirir bu proje.''

Lansman etkinliğine Eş Başkan Bucak ve Hatun'un yanı sıra Diyarbakır Vali Yardımcısı Ömer Coşkun ve iş insanları katıldı. 

(BÜLTEN)

Editör: EYYUP KAÇAR