AK Parti Eski İl Başkanı Süleyman Serdar Budak'ın kızı, önceki dönem AK Parti Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı ile evlendi.

G W5 D K Qs Ws A Aozis

Dünyaca ünlü dergi, Diyarbakır'ı yazdı Dünyaca ünlü dergi, Diyarbakır'ı yazdı

Genç çiftin düğünü, birçok siyasetçi ve bürokratı bir araya getirdi.  Eski Başkan Budak'ın kızı Necla Kübra ile önceki dönem Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı Veysel Bağran, çok sayıda davetlinin katılımı ile dünya evine girdi. Düğüne Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat, Sur Kaymkamı Asım Solak, STK temsilcileri ve çiftin yakınları katıldı. 

G W5 D K Qx X Y A A J C M

Vali Murat Zorluoğlu, düğünle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

I M G 3903

"Bağran ve Budak ailelerinin kıymetli evlatlarının nikah merasimlerine katıldım. Genç çiftimize ömür boyu mutlulular diliyorum."

G W5 D K Qo W0 A A7 X V G

AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ta, "Önceki Dönem İl Başkanımız Süleyman Serdar Budak’ın evladı Necla Kübra ve Önceki Dönem Yenişehir Gençlik Kolları Başkanımız Veysel Bağran çiftimizin nikâh törenine şahitlik ettik. Kardeşlerime Rabbimden bir ömür boyu huzur ve mutluluklar diliyorum." paylaşımında bulundu.

G W5 D K Qk Wk A Aoy K R

Editör: HABER MERKEZİ