Diyarbakır’ın sevilen sanatçısı Mahsun Kırmızıgül imzasını taşıyan proje, hayata geçirildi. Çekimlerine dün Kapadokya’da başlayan filmde Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un da aralarında bulunduğu bir çok önemli isim rol alıyor. Kırmızıgül, çekimlerin başladığını paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.

Whatsapp Image 2024 08 12 At 08.49.08

Kırmızıgül, yaptığı açıklamada Kanal D için çekilen dizinin hazırlıklarının yaklaşık iki buçuk yıl sürdüğünü söyledi.

Neslihan Atagül bebeklerinin cinsiyetini ilk kez açıkladı Neslihan Atagül bebeklerinin cinsiyetini ilk kez açıkladı

Kırmızıgül, açıklamasının devamında “Meltem Cumbul, New York'ta evini kapattı, buraya taşındı. Halil Ergün, uzun zaman sonra bu projeyi kabul etti. Güzel bir kadromuz var. Kapadokya'dan sonra Karadeniz ve Diyarbakır çekimlerimiz olacak. Doğru insanlarla iyi bir projede buluştuk" dedi.

Güzel Aşklar Diyarı

Oyuncu Meltem Cumbul, dizi ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, hikaye ile ilgili bazı ipuçları da verdi. Cumbul, “Uzun zamandır bu projeyi bekliyordum. Karakterleri daha net görebildim. Hikaye beni çok heyecanlandırdı. Çünkü ailenin ve aşkın önemini çok güzel anlatan bir hikaye. Bir de ben çocukken babamın işi dolayısıyla Kapadokya'da üç yıl geçirmiştik. O yüzden o mekanı düşünerek hikayeyi okumak daha etkileyici oldu benim için" dedi.

Uzun bir aradan sonra ekranlarda izleyeceğimiz sanatçı Halil Ergün, şöyle dedi:

"Mahsun'un yanına ilk geldiğimde çok heyecanlandım. Ofisin duvarında çektiği filmlerin afişlerini gördüm. Çünkü ben Türk sineması ile övünüyorum. Aslında yorgun da bir dönem geçirdim. Mahsun çok özel biri ve geldiğim gün beni ikna etti.”

"Güzel Aşklar Diyarı" dizisinin yapımını Medyapım ve Boyut Film üstlendi.  Müziklerini Mahsun Kırmızıgül’ün yapacağı filmin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil ve Mustafa Arda Işık gibi isimler var.

Kırmızıgül, daha önce de Beyaz Melek, Güneşi Gördüm, Mucize gibi bir çok önemli yapıtı Türk sinemasına kazandırmıştı.

Editör: HABER MERKEZİ