Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde inanılmaz bir olay yaşandı! 53 yaşındaki altı çocuk annesi Yıldız Rona, kilo aldığını düşünerek gittiği hastanede hayatının şokunu yaşadı. Karnındaki şişkinliğin sebebi, tam 9 kiloluk devasa bir kitle çıktı!

Kadın Ve Doktorlar

Rona, artan karın ağrıları nedeniyle hastaneye başvurduğunda, yapılan tetkikler sonucunda doktorlar bile gözlerine inanamadı. 40 santimetre çapındaki kitle, gebe bir kadının karnı gibi görünüyordu. Genel Cerrahi Uzmanları Dr. Mehmet Rençber ve Dr. Abdulselam Özdemir hemen ameliyata karar verdi.

Bir saat süren operasyon sonucunda kitle başarıyla çıkarıldı. Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Rençber, ''Meslek hayatımda ilk defa böyle bir tümör gördüm!'' diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Rona'nın karnından çıkarılan kitle, hastanede daha önce görülmemiş büyüklükteydi.

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Rona, ''Karnım şişince kilo aldığımı sandım. Ağrılar başlayınca hastaneye gittim ve hemen ameliyata aldılar. Şimdi çok daha iyiyim'' diyerek doktorlara teşekkür etti.

Kaynak: AA