İçişleri Bakanı’ndan Zerzevan paylaşımı İçişleri Bakanı’ndan Zerzevan paylaşımı

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Altay Diyarbekirspor’un eski hocası ile anlaştı. Teknik Direktör Karaaslan, Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlenen törenle yeni kulübüne imza attı. 

Denişzli

İmza törenine Altayspor Başkanı başkan Süleyman Özkaral da katıldı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"Yönetim kurulumuz, kulübümüzün A takım teknik direktörlüğü için yapılan görüşmelerde Süleyman Gökhan Karaaslan ile anlaştı. Gökhan Karaaslan, 2020-21 sezonunda TFF 1'inci Lig’den Süper Lig'e çıkan ve 2021-22 sezonunda Süper Lig'de mücadele ettiğimiz sezon teknik direktörlüğümüzü yapan Mustafa Denizli'nin ekibinde A takım antrenörü olarak görev almıştı. Teknik direktörümüz Gökhan Karaaslan'a başarılar dileriz."

Diyarbekirspor Eski Teknik Direktörü Karaaslan, yaptığı açıklamada,  “Ailem olarak gördüğüm kıymetli kulübüme yaklaşık iki sezon aradan sonra tekrar hizmet etmek için dönmüş olmanın verdiği heyecanı ve gururu yaşıyorum.”dedi. 

Denizlii

Karaaslan, şöyle devam etti:

“Öncelikle geçmişte Altay ailesi ile tanışmamı ve bir ferdi olmamı sağlayan, bu büyük gururu yaşamamda sonsuz emekleri olan, kıymetli büyüğümüz ve hocamız Mustafa Denizli’ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Klübümüzün şartları, içinden geçtiğimiz süreçte oldukça zorlu. Fakat biz büyük bir aileyiz. En zor günümüz bugünse bugünde Büyük Altay’a hizmete hazırız.

Ben bu büyük camiaya tekrar hizmet edebilmek için tüm mesleki birikimimi ve enerjimi ortaya koymaya geldim. İnancımız ve enerjimiz tüm zorlukların üstesinden gelebilecek kadar büyüktür. Hedefimiz mevcut olanakların içerisinde Altay’ı en üst seviyede lige hazırlamak ve başta futbolcularımız olmak üzere bu kulübün her ferdinin kenetlendiğinde ne kadar güçlü ve özel olduğunu spor camiasına bir kez daha göstermektir. 

110 yıllık çınarımız Altay’ı birlik, beraberlik, saygı ve üstün gayretimizle çalışarak, tekrar üst seviyelere getirebileceğimize yürekten inanıyorum. Göreve başladığımız ilk dakikadan itibaren Altay’ımızın tüm fertlerinin koşulsuz bir şekilde tek yumruk olarak mücadelemizi desteklemesini istiyor ve diliyorum.”

Editör: HABER MERKEZİ