Afrika'dan gelerek Hevsel'i renklendirdiler Afrika'dan gelerek Hevsel'i renklendirdiler

Diyarbakır’da, kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın bulunması için bugün bir kaz daha havadan helikopter ile arama yapıldı. 

Merkez Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde 21 Ağustos’ta Kuran kursundan çıktıktan sonra kendisinden bir haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın arama çalışmalarından hala bir sonuç elde edilemedi. 

Narin’in düşme ihtimaline karşı köy yakınlarında geçen su kanalı, önce dalgıçlar tarafından arandı, daha sonra kanaldaki su boşaltılarak kanal tamamen tarandı ama bir iz bulunamadı. 

Köyün çevresi Jandarma, AFAD, Belediye ve Üniversite ekipleri tarafından 4 gündür didik didik aranırken, güvenlik birimleri her türlü ihtimali değerlendirmeye başladı. 

Son olarak dün gece Narin’in kaçırılmış veya alıkoyma ihtimaline karşı köydeki yaklaşık 100 ev habersiz bir şekilde didik didik arandı. Bu aramalardan bir sonuç alınamazken, bu kez köy ve çevresindeki alanın havadan taranması için Helikopter talebinde bulunuldu. 

1 2Bugün bir kez daha havadan helikopter tarafından Tavşantepe köyü ve çevresi havadan tarandı. Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya’nın da katıldığı havadan arama faaliyetinden bir sonuç alınamadı. 

Narin Göran’in kaybolması ile ilgili gelen her ihbarı titizlikle değerlendiren güvenlik güçleri, şimdiye kadar köydeki herkesin ifadelerine başvurdu. 

Narin Gurkan Kayip

Narin’in bulmak için 21 Ağustos’tan beri süren aramalarda bir iz bulunmazken, güvenlik birimlerinin artık kaçırılmış olma ihtimali üzerinde ağırlıklı olarak durmaya başladı öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan