Mahabat Bulvarı'nda yaşanan park kaosu, can ve mal güvenliğini tehdit ediyor!

Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden Mahabat Bulvarı'nda yaşanan park sorunu, adeta bir trafik kâbusuna dönüştü. Kafelere gelen müşterilerin servis yollarına yaptıkları çift taraflı parklar, trafiği felç ederek kazalara davetiye çıkarıyor.

Servis yollarının her iki tarafında yapılan parklar nedeniyle araçlar orta büyüklükteki araçlar geçmekte zorluk çekiyor. Özellikle belediye otobüsleri, servis yollarındaki tıkanıklık nedeniyle duraklarına giremiyor ve yolcuları ana yolda indirmek zorunda kalıyor. Bu durum, hem yolcuların hem de diğer sürücülerin güvenliğini ciddi şekilde tehlikeye atıyor.

Dün akşam meydana gelen kaza, bu sorunun ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bir servis aracının, park halindeki bir otomobilin kapısına çarpmasıyla meydana gelen kazada, araçta maddi hasar oluştu.

YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM BEKLENİYOR!

Servi̇s Haberi̇çi̇1

Yaşanan bu olumsuz durum karşısında hem vatandaşlar hem de servis araç sürücüleri ile otobüs şoförleri, ciddi sorun yaşıyor.

Diyarbakır'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı Diyarbakır'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır'da yaşanan bu trafik sorunu, hem vatandaşların günlük hayatını olumsuz etkiliyor hem de şehrin imajına zarar veriyor. Yetkililerin bu soruna duyarlı olması ve kalıcı çözümler üretmesi istendi.

Servi̇s Haberi̇çi̇

Editör: EYYUP KAÇAR